ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια της Ελληνικής αστυνομίας βρίσκεται 70χρονος πατέρας ο οποίος προσπάθησε να τραυματίσει τον 45χρονο γιο του με τσεκούρι στη περιοχή της Πέλλας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο 70χρονος συννελήφθη σήμερα (29 Μαρτίου 2022) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας.
Ο άνδρας κατηγορείται με βαρύτατες κατηγορίες , για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 70χρονος συλληφθείς διαπληκτίστηκε με τον γιό του, σε αποθήκη στο σπίτι του τελευταίου, του επιτέθηκε με γροθιές και στη συνέχεια με τη χρήση τσεκουριού επιχείρησε να τον τραυματίσει στο κεφάλι.
Τελικά, του προκάλεσε τραύμα στο λαιμό.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν το τσεκούρι στο χώρο της αποθήκης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.
Διαβάστε επίσης
Τρόμος στη Γκράβα: Συνελήφθη 17χρονος που μαχαίρωσε και λήστεψε 16χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΜΠ: Εξασφαλίζει χρηματοδότηση από το LRF για ασφαλείς υποδομές ηλεκτροδότησης των πλοίων
- ΗΠΑ: Αντιδράσεις από νέα πρόταση για παράδοση όπλων κατ’ οίκον – Όφελος για εταιρεία που συμμετέχει ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ
- TAG Heuer x Gulf: Οι δύο θρύλοι συναντιούνται ξανά
- H CMA εξαγοράζει με 1,4 δισ. δολάρια την FedEx Supply Chain
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.