• Κοινωνία

    Τρόμος στη Γκράβα: Συνελήφθη 17χρονος που μαχαίρωσε και λήστεψε 16χρονο


    Συνελήφθη στην περιοχή των Πατησίων 17χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός προσέγγισε και μαχαίρωσε 16χρονο έξω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, με σκοπό να τον ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού.

    Ο 17χρονος δράστης προσέγγισε 16χρονο και παρά την προσπάθεια του να τον αποφύγει, τον τραυμάτισε με μαχαίρι τον ακινητοποίησε, του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

    Εντοπίστηκε στη Πάτρα

    Αμέσως μετά το συμβάν οι αστυνομικές αρχές της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

    Μάλιστα εντοπίστηκε στα Πατήσια την ίδια ακριβώς μέρα και αφού συνελήφθη σχηματίστηκε  σε βάρος του δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

    Αξίζει να σημειωθεί πως για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη, έπαιξε σημαντικό ρόλο η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ο 16χρονος ημεδαπός.

    Μετά από στοιχεία που είχαν εις βάρος του και έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, μεταξύ των οποίων και η αφαιρεθείσα από τον ανήλικο μαθητή.

    Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για την εκδίκαση της υπόθεσης.

    Διαβάστε επίσης

    Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία στο κέντρο της Αθήνας

    Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός στην Αθήνα για κατοχή 30 κιλών ηρωίνης



    ΣΧΟΛΙΑ