• Κοινωνία

    Σοκ στην Ηλιούπολη: Συνελήφθη καθηγητής Γυμνασίου – Είχε σχέση με 14χρονη


    Με μία ακόμη μία περίπτωση αποπλάνησης ανηλίκου ήρθε αντιμέτωπη η Ελληνική Αστυνομία

    Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου που έλαβε χώρα στην Ηλιούπολη Αττικής και εμπλέκει έναν 44χρονο καθηγητή Γυμνασίου με μία 14χρονη μαθήτρια.

    Ο 44χρονος κατηγορούμενος, καθηγητής Μαθηματικών και Φυσικής σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας της 14χρονης μαθήτριας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η οποία, όπως δήλωσε στην Αστυνομία, είδε τυχαία το παιδί της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή.

    Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, όπως αποκαλύφθηκε, είχε συνάψει εδώ και ένα χρόνο σχέση με το κοριτσάκι. Μάλιστα, έβγαιναν ραντεβού στα νότια προάστια, χωρίς οι γονείς της μαθήτριας να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν, μερικές ημέρες πριν, η μητέρα του κοριτσιού τους είδε και αμέσως ενημέρωσε την υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

    Ο 44χρονος συνελήφθη και, μετά από πολλές ώρες, ομολόγησε την πράξη του. Το παιδί, με τη βοήθεια των έμπειρων αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ξεδίπλωσε όλη την ιστορία που είχε στήσει ο σάτυρος καθηγητής για να την παρασύρει.

    Οι πληροφορίες λένε ότι ο 44χρονος προσέγγισε το κορίτσι πριν έναν χρόνο και, μετά από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Έναν χρόνο αργότερα, την έπεισε να προβούν σε ερωτική επαφή. Στο κινητό τηλέφωνο της μαθήτριας, μάλιστα, βρέθηκαν φωτογραφίες τους.

    Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, για να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ