• Κοινωνία

    Σοκ στη Ρόδο: Ομολόγησε άλλους 3 φόνους η οικιακή βοηθός που έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη

    • NewsRoom
    Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.


    Ένα σοκαριστικό έγκλημα έχει ταράξει το νησί της Ρόδου, με τη δολοφονία μιας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οικιακή βοηθός, περίπου 45 ετών, που φρόντιζε την ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί της Δευτέρας στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «ελάτε γιατί την έπνιξα».

    Αμέσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν τη νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

    Η άτυχη γυναίκα, περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα.

    «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ, με ταλαιπωρούσε»

    Η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε.

    Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα. Επίσης πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες.

    Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχαγγέλου οι οποίοι συνέλαβαν την οικιακή βοηθό, η οποία ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα αυτό ζητώντας να τη συλλάβουν.

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η ίδια γυναίκα αργότερα ομολόγησε κι άλλες 3 δολοφονίες και μία απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της.

    Το 2011 είχε δώσει σε διαβητικό μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, σε άλλη περίπτωση φέτος σκότωσε ένα άτομο με ξυλοδαρμό, ενώ για τον τρίτο φόνο στην Ρόδο, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, χρησιμοποίησε μαξιλάρι. Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει το 2002 να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε μικρή ηλικία.

    Διαβάστε επίσης

    Σοκ στη Ρόδο: Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη



    ΣΧΟΛΙΑ