ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε επιχειρηματίας που διατηρούσε κατάστημα στο κέντρο της Χαλκίδας.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του eviathema, ο επιχειρηματίας διέμενε στην Έξω Παναγίτσα, όπου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης δολοφονημένος και δεμένος σε καρέκλα μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άγνωστοι εισήλθαν μέσα στο σπίτι με σκοπό να ληστέψουν τον άτυχο άνδρα, τον οποίο έδεσαν σε μια καρέκλα και για άγνωστους ακόμη λόγους τον σκότωσαν.
Από νωρίς το πρωί στην οικία του βρίσκεται περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ ήδη ασθενοφόρο έχει μεταφέρει το πτώμα του άτυχου άνδρα.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο μανίκι της Σάντερλαντ η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων Shuffle, με φόντο τη νέα εποχή των στοιχηματικών χορηγιών
- Νέο περιστατικό μετά τον Μαζωνάκη με «θαυματουργές» θεραπείες – Αγγειοχειρούργος υποσχόταν «θαύματα» σε 10 μέρες με ενέσιμες βιταμίνες
- Κτηματολόγιο: Ψηφιακά πλέον οι διορθώσεις στα ακίνητα με την «metavoles» – Τι αλλάζει σε όρια και εμβαδά
- Σιδηρομετάλλευμα: Επιστροφή στα κέρδη με την τιμή κοντά στα 100 δολάρια – «Βαρίδι» η Κίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.