• Κοινωνία

    Σοκ στα Χανιά: Ιδιοκτήτης φροντιστηρίου συνελήφθη για ασέλγεια σε μαθήτριες

    • NewsRoom


    Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός 57χρονου καθηγητή στα Χανιά ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών. Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αρχικά συνελήφθη από τις Αρχές για παράνομη οπλοκατοχή.

    Παράλληλα, μαθήτριες του φροντιστηρίου κατήγγειλαν τον 57χρονο για ασέλγεια ακόμα και την ώρα του μαθήματος. Σύμφωνα με το eparxies.gr, ο καθηγητής φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου.

    Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων, ενώ ο φερόμενος ως δράστης, εκτός από ασελγείς πράξεις, φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου.

    Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν περιστατικά του 2013 όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών.

    Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

    Ο 57χρονος καθηγητής φέρεται εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

    Ο ίδιος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ αύριο αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτοκτόνησε 20χρονος ποδοσφαιριστής στην Ξάνθη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η απολογία του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του συντρόφου παίκτριας του GNTM

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτο: Κλείνουν τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της χιονόπτωσης



    ΣΧΟΛΙΑ