ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στις 7:15 το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο Χαλκίδας ένα κοριτσάκι ηλικίας 1,5 ετών, σύμφωνα με το tvstar.gr.
Οι γιατροί που το εξέτασαν διαπίστωσαν πως δεν είχε σφυγμό και δεν ανάπνεε και παρά τις προσπάθειες που έκαναν δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.
Το άτυχο παιδί πήγε στο νοσοκομείο η Ρομά μητέρα του που ζει στο Πυρί, στον καταυλισμό της Θήβας.
Όπως είπε στους γιατρούς και τους αστυνομικούς, το παιδί είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα με μικρόβιο στο αίμα πριν από 15 ημέρες, ωστόσο έφυγε από εκεί χωρίς εξιτήριο και την άδεια των γιατρών.
Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Πάντως από τα πρώτα στοιχεία που υπάρχουν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.
Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σίλια Κριθαριώτη και Χάιντι Κλουμ στο Vogue World στο Μιλάνο
- Truth Social: Σάλος για την επί πληρωμή «πρόωρη» πρόσβαση στις αναρτήσεις Τραμπ που ανεβοκατεβάζει την Wall Street
- Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα βάζει τη στέγαση και την κοινωνική προστασία στο κέντρο της διεθνούς συζήτησης»
- Έντοκα γραμμάτια: Στο 2,58% η απόδοση στη δημοπρασία των 400 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.