• Κοινωνία

    Σκηνές φαρ ουέστ στα Δικαστήρια Κορίνθου: Κυνηγητό, επεισόδια και τραυματισμοί (video)


    Άγριες σκηνές διαδραματίστηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από  το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, το οποίο πολιορκήθηκε από Ρομά, την ώρα που προσήγαγαν τον 35χρονο που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 52χρονο και ακολούθησαν άγριες σκηνές: Πέταξαν αντικείμενα και πέτρες και ακολούθησε κυνηγητό με την αστυνομία.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο, όμως οι Ρομά κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι την είσοδο και προσπάθησαν να εισβάλουν στο δικαστικό μέγαρο. Επιτέθηκαν και πέταξαν διάφορα αντικείμενα και πέτρες, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε κυνηγητό με αστυνομικούς και κάποιοι ήρθαν ακόμα και στα χέρια.

    Οι πληροφορίες θέλουν τους Ρομά να έχουν επιτεθεί σε έναν φίλο του 35χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον επίδοξο ληστή. Επίσης, όπως μεταδίδει ο Alpha, τραυματίστηκε ένας πολίτης που είχε μπει στο καφενείο του δικαστηρίου για να προφυλαχθεί.

    Από την άλλη, υπήρχαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι του Σολωμού Κορινθίας, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό του 35χρονου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο Ρομά.

    Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή, ενώ ακόμα επικρατεί ένταση. Στο σημείο σπεύδουν ολοένα και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμος στην Κορινθία-Ρομά έχουν μαζευτεί κοντά στο σπίτι του δράστη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ