ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι μετασεισμικές δονήσεις στο Ηράκλειο Κρήτης.
Συγκεκριμένα, μέσα σε έξι λεπτά καταγράφηκαν δύο διαφορετικές σεισμικές δονήσεις με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι.
Η πρώτη σημειώθηκε στις 5:25 το απόγευμα και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν εντάσεως 3,3 Ρίχτερ, ενώ η δεύτερη στις 5:31 μ.μ. με ένταση 3,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.
Και οι δύο δονήσεις είχαν επίκεντρο περιοχή νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου και εστιακό βάθος στα πέντε χιλιόμετρα. Οι δονήσεις έγιναν αισθητές μέχρι και το Ηράκλειο.
Στην Κρήτη σημειώνεται έντονη σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες ημέρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρήτη: 3.172 έλεγχοι στις πληγείσες περιοχές από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Κρήτη: Νέος σεισμός 3,9 Ρίχτερ
Σεισμός στην Κρήτη: Τραυματίστηκε εθελοντής στο Αρκαλοχώρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2027 θα συμμορφώνεται με τις συστάσεις της ΕΕ για τις δαπάνες
- Στουρνάρας στο Bloomberg για διπλή αναβάθμιση: Οι καλές πολιτικές μπορούν να αλλάξουν τα πάντα
- Ρωσία: Δεν έχουμε γνώση για πρόθεση των ΗΠΑ να υπογράψουν συμφωνίες με τη Μόσχα
- Τραμπ: Παρουσίασε τα σημαντικότερα επιτεύγματα της… «τρίτης» θητείας του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.