ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Δαμάσι Τυρνάβου το επίκεντρο του σεισμού που ταρακούνησε τη Θεσσαλία, ενώ έγινε αισθητός σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Συγκεκριμένα, στο Δαμάσι Τυρνάβου βρίσκεται το επίκεντρο του σεισμού 6 ρίχτερ όπως αναθεωρήθηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. 16 Χλμ. Ν της Ελασσόνας.
Στις 12:16 σημειώθηκε ο πρώτος σεισμός και στις 12:19 ο πρώτος μετασεισμός 4, 6 της κλίμακας Ρίχτερ.Ήταν επιφανειακός με εστιακό βάθος 7, 8 χλμ.
Η ΕΡΤ ανέφρε ότι υπάρχει πληροφορία για κατάρρευση τμήματος σχολείου στο Δαμάσι. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι στο σχολείο δεν υπήρχαν μέσα μαθητές.
Για τη διάσωση ενός ατόμου, που έχει εγκλωβιστεί στο Μεσοχώρι μετά από τον σεισμό 6 Ρίχτερ, σπεύδουν σωστικά συνεργεία.
Με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κλείσανε όλα τα σχολεία στο νομό ενώ με εντολή του περιφερειακού διευθυντή Γιώργου Δονδοτσάκη γίνεται έλεγχος όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων για τυχόν ζημιές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας