ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Iσχυρός σεισμός 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην νοτιοδυτική Τουρκία. Ο σεισμός έγινε αισθητός στα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου.
Το επίκεντρο εντοπίζεται περίπου 175 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ρόδου, στην τουρκική ενδοχώρα. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες ή υλικές ζημιές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά και Λαύριο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο νεκροί σε επεισόδια σε εκλογικό κέντρο στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: «Πτήσεις επαναπατρισμού, εκτός εμπόλεμης ζώνης, ακόμη και εντός της ημέρας»
- Ρωσία: Αποκλείει το ενδεχόμενο οι BRICS να βοηθήσουν το Ιράν στη σύγκρουσή του με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ
- H Ελλάδα μέσα στο βεληνεκές των ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων – Η ανάρτηση της πρεσβείας του Ισραήλ
- Όμιλος ΔΕΗ και Πανεπιστήμιο Georgetown συνεργάζονται για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου (Ν.Π.Π.Ε.) στην Ελλάδα

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.