ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν την Κυριακή στη βόρεια Συρία από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά των τουρκικών δυνάμεων και των σύρων συμμάχων τους στην περιοχή, σύμφωνα με νέο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Στην περιοχή Ρας αλ Άιν της Τουρκοσυριακής μεθορίου, τουλάχιστον δέκα πολίτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια επιδρομής της τουρκικής αεροπορίας, η οποία έπληξε φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη»
- Λαβρόφ: «Οι ΗΠΑ να εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα στο Ιράν»
- Σδούκου: «Ρήξη με το πελατειακό κράτος – Υπάρχουν δύο διαφορετικές Ελλάδες»
- Σπήλιος Λιβανός για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ούτε συμμετείχα ούτε θα μπορούσα να διανοηθώ να συμμετάσχω στην τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.