• Κοινωνία

    Συνελήφθησαν σε σπίτι στα Βριλήσσια με τα κλοπιμαία έπανω τους!

    • NewsRoom


    Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 44 και 48 ετών, για κλοπές στα Βριλήσσια και στον Βύρωνα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βριλησσίων.

    Ειδικότερα, οι δράστες πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, με τη χρήση μεταλλικής σκάλας, αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι οικίας και κατόπιν, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εισήλθαν στο εσωτερικό της αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή.

    Κατά την είσοδό τους στην οικία, ήχησε συναγερμός και προστρέξαντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μετά από καταδίωξη, ακινητοποίησαν τον 44χρονο. Έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης στην περιοχή του Βύρωνα.

    Στην κατοχή τους καθώς και από έρευνες σε οικίες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταλλική σκάλα, εργαλεία διάρρηξης, πλήθος κλειδιών θυρών οικιών, 760 ευρώ, 120 λίρες Αγγλίας, 5.900 λεκ Αλβανίας και δυο κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς.

    Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξιχνιάσθηκαν δύο ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες στα Βριλήσσια. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποσωληνώθηκαν τα δίδυμα από την Καλλιθέα – Σταθερή η κατάστασή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Καμμένος είναι σε απόγνωση, ο Τσίπρας έχει βρει τους 151



    ΣΧΟΛΙΑ