• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη

    • NewsRoom

    Το σημείο που τραυμάτισαν θανατηφόρα τον Άλκη


    Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός μετά από χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι στη Θεσσαλονίκη.

    Ο 23χρονος δράστης – με καταγωγή από την Αλβανία – ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Είχε προσαχθεί χθες το βράδυ από τις αρχές, ενώ τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη.

    Ο νεαρός άνδρας – οπαδός του ΠΑΟΚ – είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη.

    Η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και των υπολοίπων της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον 19χρονο και χτύπησε τους φίλους του, συνεχίζεται.

    Θεοδωρικάκος: Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ανέφερε «Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη».

    «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», τόνισε.

    Ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε: «Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

    Το τελευταίο αντίο

    Νωρίτερα, σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε, σήμερα, στη Βέροια, ο 19χρονος Άλκης που έχασε τη ζωή του για οπαδικές διαφορές.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια της Βέροιας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του.

    Δάκρυα στα μάτια, θλίψη και σπαραγμός κυριάρχησαν στο τελευταίο αντίο του Άλκη. Συγγενείς, φίλοι και οπαδοί του Άρη έσπευσαν στο σημείο για να χαιρετήσουν για μία τελευταία φορά τον 19χρονο.

    Όπως αναφέρει το GR Times, οι συγγενείς του έλεγαν «Καλή αντάμωση να έχουμε αγόρι μου, καλή αντάμωση» έλεγαν συγγενείς του, ενώ τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του αγοριού, ο οποίος σπαράζοντας στο κλάμα φώναζε: «Αφήστε με! Αφήστε με να πάω μαζί του».

    Διαβάστε επίσης:

    Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 19χρονου

    Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το δρεπάνι που στέρησε την ζωή στον 19χρονο – Πού εντοπίστηκε



    ΣΧΟΛΙΑ