ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη χθες στον Πειραιά ένας 31χρονος άνδρας κατηγορούμενος για βιασμό 18χρονης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος κατηγορείται ότι απογευματινές ώρες της Κυριακής, μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσκάλεσε σε διαμέρισμα 18χρονη κοπέλα, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του.
Η ανωτέρω μετέβη στο εν λόγω διαμέρισμα, όπου ο κατηγορούμενος με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και τη βίασε.
Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε ο δράστης.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 31χρονος.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kαιρός: Ο καύσωνας είναι εδώ – «Καμίνι» όλη η χώρα αυτή την εβδομάδα με 40άρια – Πού θα κάνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες
- Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα
- Ιράν: Επιβεβαιώνει νέες συνομιλίες με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Σύνοδος κορυφής ΕΕ – Κίνας την Πέμπτη στο Πεκίνο – Στο επίκεντρο το εμπόριο
