ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε στο Όσλο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας έκλεψε ένα ασθενοφόρο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε πλήθος.
Σύμφωνα με το RT πολλοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ ο ύποπτος έχει συλληφθεί.
Από την άλλη πλευρά, οι αρχές σημειώνουν πως το όχημα παρέσυρε αρκετά άτομα, αλλά η κατάσταση της υγείας του παραμένει ακόμα άγνωστη.
Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά του ασθενοφόρου για να μπορέσει να σταματήσει τον δράστη, ο οποίος τραυματίστηκε.
«Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο. Ανοίξαμε πυρ για να σταματήσουμε τον δράστη, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημειώνει η αστυνομία σε ενημέρωσή της στο Twitter.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, μεταξύ άλλων, παρέσυρε ένα καροτσάκι μωρού, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει.
#Oslo Vi har kontroll på en ambulanse som ble stjålet, av en bevæpnet mann. Det ble avfyrt skudd for å stanse gjerningsmannen, han er ikke kritisk skadd. Oppdatering vil komme.
— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) October 22, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AKTOR – Suez International: Ισχυρό σχήμα για την αντιμετώπισης του προβλήματος της λειψυδρίας στην Ελλάδα
- Παύλος Ντε Γκρες: Με την Άννα Μαρία σε ξεχωριστό dinner στο Μουσείο Μπενάκη
- Κύπρος: Η Λευκωσία θετική στο Συμβούλιο Τραμπ
- Ασήμι: Ποιοι και γιατί σπεύδουν να πουλήσουν τα «ξεχασμένα» οικογενειακά τους κειμήλια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.