• Κοινωνία

    Συναγερμός στο Λονδίνο: Άνδρας απειλεί ότι θα σκοτώσει κόσμο

    • NewsRoom


    Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο, με τις Αρχές να διαπραγματεύονται με έναν άνδρα που έχει ταμπουρωθεί σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Κρόιντον και απειλεί πως θα σκοτώσει κόσμο.

    Οι Αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή έπειτα από αναφορές πως ένας άνδρας παρενοχλούσε κόσμο και απειλούσε να τους σκοτώσει.

    Σε εξέλιξη είναι οι διαπραγματεύσεις της αστυνομίας με τον δράστη.

    Τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει γνωστά και το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό, σύμφωνα με βρετανικά μέσα.

    Κάτοικος της περιοχής που είδε την αστυνομία και τον «ένοπλο» να διαπραγματεύονται, περιέγραψε τη σκηνή, μιλώντας στο MyLondon. Όπως είπε, ενώ επέστρεφε από βόλτα που είχε πάει τον σκύλο, αστυνομικοί είχαν αποκλείσει τμήμα του δρόμου και «έλεγαν στους ανθρώπους να κάνουν πίσω».

    «Έλεγαν για την ασφάλειά σας, κάντε πίσω. Τους ρώτησαν εάν επρόκειτο για βόμβα και μου είπαν ότι δεν ήταν. Ένοπλοι αστυνομικοί εμφανίστηκαν και κατόπιν ακόμη περισσότεροι αστυνομικοί με σκυλί. Μπορούσα να δω το κόκκινο αυτοκίνητο περιτριγυρισμένο από αστυνομικά οχήματα καθώς και από πολλούς ένοπλους αστυνομικούς. Παρατήρησα τον άντρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου λίγες ίντσες και πιθανότατα να απαντά στην αστυνομία», περιέγραψε.

     



    ΣΧΟΛΙΑ