• Κοινωνία

    Συναγερμός στην Πάτρα: 20χρονη παρουσίασε συμπτώματα θρόμβωσης μετά το εμβόλιο της Johnson

    Συναγερμός στην Πάτρα: 20χρονη παρουσίασε συμπτώματα θρόμβωσης μετά το εμβόλιο της Johnson

    Το εμβόλιο της Johnson & Johnson κατά του κορονοϊού


    Ακόμη μία περίπτωση με συμπτώματα θρόμβωσης σε νεαρό άτομο μετά τον εμβολιασμό με Johnson & Johnson

    Συμπτώματα θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson παρουσίασε μία 20χρονη κοπέλα στην Πάτρα, προκαλώντας εκ νέου προβληματισμό. Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή κοπέλα, κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, είχε κανονίσει τις διακοπές στις 28 Ιουλίου στο νησί της Σαντορίνης. Προκειμένου να μπορεί να ταξιδέψει χωρίς περιορισμούς, αποφάσισε να εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.

    Σύμφωνα με το tempo24news, που επικαλείται τη μητέρα της κοπέλας, η 20χρονη έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα, 5 Ιουλίου και μια μέρα μετά ανέβασε πυρετό. Αυτό που θορύβησε την 20χρονη και τους γονείς της ήταν το γεγονός ότι εμφάνισε τουλάχιστον πέντε μελανώματα σε κάθε της πόδι.

    Η οικογένεια της 20χρονης ενημέρωσε άμεσα ιδιώτη γιατρό, ο οποίος με τη σειρά του τους είπε ότι πρέπει να τη μεταφέρουν άμεσα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει συμπτώματα θρόμβωσης και εισηγήθηκαν την άμεση εισαγωγή της.

    Στην 20χρονη χορηγήθηκαν αντιθρομβωτικά φάρμακα και η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε αισθητά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η άμεση αντίδραση των γιατρών είχε ως αποτέλεσμα να προλάβουν και τυχόν συμπτώματα παράλυσης.

    Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αλλά η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία.

    Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση της διασωλήνωσης μίας άλλης νεαρής κοπέλας, 27 ετών από την Κέρκυρα, η οποία είχε επίσης εμβολιαστεί με Johnson & Johnson. Ο καθηγητής Αιματολογίας του ΠΓΝΠ, Αργύρης Συμεωνίδης χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας της «σταθερά κρίσιμη». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 27χρονη εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊόυ με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ λίγες ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Αφού οι γιατροί τη σταθεροποίησαν, αποφάσισαν τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Ρίου.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πάτρα: Διασωληνώθηκε 27χρονη από την Κέρκυρα – Είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

    Βρετανία: Καταργεί την αυτοαπομόνωση για τα παιδιά και τους πλήρως εμβολιασμένους

    Τρομάζουν τα κρούσματα: Νέα μέτρα για εστίαση και ψυχαγωγία – Η κυβέρνηση ρίχνει όλα τα όπλα στη μάχη

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ