ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Περιστέρης: Η Αττική χρειάζεται νέα έργα για το κυκλοφοριακό – Σε εξέλιξη επενδύσεις €5 δισ.
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αττική Οδό, όταν ένας 16χρονος έπεσε από γέφυρα στο «Δαχτυλίδι» της λεωφόρου Κηφισίας και βρέθηκε στο οδόστρωμα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της ΕΛΑΣ, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο 16χρονος βρίσκεται εν ζωή, ωστόσο φέρει κατάγματα στο σώμα του.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς ο 16χρονος βρέθηκε στο κενό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Η συνεδρίαση των ηγετών στις 8 Ιουλίου
- Θρίλερ στο Παγκράτι: Νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα, σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένος με σεντόνι, έχει προσαχθεί ο αδερφός του
- Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο από τον αιφνίδιο θάνατο της Μαρίας Αντωνογιαννάκη
- Ντόναλντ Τραμπ: Συνάντηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Σύρο πρόεδρο Άχμαντ αλ Σάρα στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.