• Κοινωνία

    Συναγερμός για τον γάμο “βόμβα”: Στα 16 τα κρούσματα-Τι είπε ο γαμπρός μετά το εξιτήριο

    • NewsRoom
    γαμος


    Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μετά τα κρούσματα που διαπιστώθηκαν σε γάμο και το γλέντι που ακολούθησε το οποίο αποδείχθηκε εστία έξαρσης κρουσμάτων του κορωνοϊού.

    Μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανερχονται σε 16 ωστόσο δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί  καθώς δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα όλων των διαγνωστικών εξετάσεων καλεσμάνων που μετέβησαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Επιπλέον ορισμένοι εξ αυτών ενδέχεται να έχουν υποβληθεί σε τεστ σε ιδιωτικά κέντρα.

    Ο γαμπρός που έλαβε εξιτήριο μίλησε στον ΣΚΑΪ και περιέγραψε τι συνέβη. Όπως είπε, την Τρίτη άρχισε να νιώθει μια αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επόμενη μέρα έλαβε μηνύματα και από κάποιους καλεσμένους που είχαν επίσης ύποπτα συμπτώματα. Πήγαν στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

    «Φοβήθηκα. Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν ‘είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου’. Εκεί λίγο φοβήθηκα», είπε.

    Για το γάμο σχολίασε: «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα ήταν δυνατό να κάναμε το γάμο;» Όσον αφορά το ποιος μπορεί να ήταν η «πηγή» του ιού ο γαμπρός είπε: «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος».



    ΣΧΟΛΙΑ