ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σήμερα στις 18:00 θα πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη και τον σύζυγό της, Δημήτρη Τουρναβίτη, φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού που χάθηκε άδοξα στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο θάνατος της Χρύσας Σπηλιώτη ανακοινώθηκε και επίσημα, μετά την ταυτοποίηση της σορού της με το DNA της 92χρονης μητέρας της. Το ζευγάρι έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να σωθεί από τις φλόγες που έπνιξαν την ανατολική Αττική την περασμένη Δευτέρα.
Στο κοιμητήριο Χαλανδρίου η κηδεία του άτυχου ζευγαριού
«Φίλοι μου, η κηδεία της Χρύσας μας θα γίνει μαζί με του άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 18:00. Επιθυμία των οικογενειών είναι να μην παρευρεθούν ΜΜΕ», έγραψε χαρακτηριστικά η επί 30 χρόνια στενή φίλη της ηθοποιού, Αννέτα Παπαθανασίου στο Facebook.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκινεί η τελευταία ανάρτηση της Χρύσας Σπηλιώτη, μία μέρα πριν την πυρκαγιά (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρή και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπαρό: Δεν βλέπει «ορατό τέλος» στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή μετά την επίσκεψη του στο Ισραήλ
- Hellenic Train: Αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα
- Ιράν: Επιτέθηκε στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ – Η στιγμή που θραύσμα βαλλιστικού πέφτει σε χώρο στάθμευσης (Βίντεο)
- ΣΕΦ: «Πράσινο φως» από το Ελεγκτικό Συνέδριο για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.