ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη δύο Τούρκων υπηκόων, 51 και 23 ετών αντίστοιχα, που φέρονται ως οι διακινητές 15 παράτυπων μεταναστών, τους οποίους αποβίβασαν χθες με ταχύπλοο σε περιοχή της Πάτμου, προχώρησε το λιμενικό σώμα.
Συγκεκριμένα, οι Λιμενικές Αρχές Λέρου και Πάτμου ενημερώθηκαν από ναυτικό παρατηρητήριο, για την ύπαρξη του ταχυπλόου, το οποίο εκινείτο με ταχύτητα στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Λέρου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού όπου ακολούθησε καταδίωξη, καθώς ο χειριστής του ταχυπλόου προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς για την αποφυγή της σύλληψης.
Στελέχη του λιμενικού έκαναν ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα του ταχυπλόου που προσάραξε μεταξύ δύο βραχονησίδων νοτιοδυτικά των Λειψών. Επί του σκάφους επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τους 15 παράτυπους μετανάστες ως οι διακινητές.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάτμου, ενώ το ανωτέρω σκάφος μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι των Λειψών.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Ξεκινά άλλος ένας κύκλος σκληρής δουλειάς
Χρηματιστήριο: Έντονη διόρθωση για τον Γενικό Δείκτη – Βουτιά 6% για Motor Oil, στο -3% οι τράπεζες
KPMG: Συγκρατημένα αισιόδοξος ο κατασκευαστικός κλάδος
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Δίκοπο μαχαίρι» για τον Νετανιάχου το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- UM: Γιορτάζει την Stand Against Bland Day, μια ημέρα ενάντια στη μονοτονία και αφιερωμένη στη δημιουργικότητα
- Μητσοτάκης από Κοπεγχάγη: Ήρθε η ώρα για ευρωπαϊκά αμυντικά έργα και τείχος από drones(Βίντεο)
- Moda Bagno: Στις 24 Οκτωβρίου η διανομή μερίσματος €0,05 ανά μετοχή
