• Κοινωνία

    Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ανασύρουν ανθρώπινα μέλη από τα συντρίμμια (τραγικές εικόνες & video)


    Τραγικές στιγμές βιώνουν όσοι βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων, αφού όσο περνά η ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται και πολλά από όσα προκύπτουν δεν είναι θετικά.

    Στην ζωντανή ανταπόκριση του ΣΚΑΪ από το σημείο του δυστυχήματος, ο ρεπόρτερ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας να μετακινούν ανθρώπινα μέλη μέσα σε μαύρες σακούλες».

    Οι άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την επιχείρηση μέσα στα συντρίμμια και τις λαμαρίνες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απομάκρυνση των πρώτων τμημάτων των τρένων από τα γερανοφόρα, οι πυροσβέστες εντόπισαν ανθρώπινα μέλη.

    Στη συνέχεια στήνοντας μια ανθρώπινη «αλυσίδα» τα μετέφεραν με μαύρες σακούλες στα ασθενοφόρα.

    Μέχρι στιγμής έως και λίγο πριν τις 9 το πρωί είχαν μεταφερθεί σε ασθενοφόρα τέσσερις τέτοιες σακούλες με τα μακάβρια ευρήματα.

    Video: Μετακινούν ανθρώπινα μέλη μέσα σε μαύρες σακούλες

    Φωτογραφίες από την επιχείρηση της πυροσβεστικής

    Οι πυροσβέστες εντόπισαν ανθρώπινα μέλη

    Τα ειδικά γερανοφόρα οχήματα που επιχείρησαν στα δύο πρώτα βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας, τα οποία έχουν ανατραπεί και στα οποία παρουσιάζεται η μεγαλύτερη δυσκολία απεγκλωβισμού έφτασαν λίγο πριν τις 7 το πρωί της Τετάρτης.

    Λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε με προσεκτικές κινήσεις ο γερανός να απομακρύνει τα πρώτα κομμάτια από την άμορφη μάζα που έχουν γίνει τα πρώτα δύο βαγόνια.

    Διαβάστε επίσης

    Τέμπη: Η καταραμένη κοιλάδα με τα 3 δυστυχήματα και τους δεκάδες νεκρούς



    ΣΧΟΛΙΑ