ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε η Αστυνομία στις Σέρρες, για τη δολοφονία του 34χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια συμπλοκής στον κεντρικό πεζόοδρομο των Σερρών τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Την ίδια ώρα, οι Αρχές αναζητούν άλλα δύο άτομα.
Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση με κατηγορία την ανθρωποκτονία με πρόθεση και συναυτουργία, περιλαμβάνει τέσσερις άντρες. Οι τρεις τους, ηλικίας 30, 28 και 27 ετών είναι Έλληνες, ενώ ένας τέταρτος 29χρονος είναι Αλβανικής καταγωγής. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο 27χρονος και ο 29χρονος.
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η παρέα του 34χρονου συγκρούστηκε με αυτή των δραστών. Είχε προηγηθεί, περίπου μια ώρα νωρίτερα, φραστικό περιστατικό έξω από νυχτερινό κέντρο, όταν ο πορτιέρης του καταστήματος δεν άφησε την παρέα του 34χρονου να εισέλθει στο μαγαζί.
Κατά τη συμπλοκή, ένας εκ των δραστών μαχαίρωσε το θύμα δύο φορές. Παράλληλα, ένας δεύτερος φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα από πιστόλι κρότου-αερίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος ήταν κάτοικος Λευκώνα, πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο. Οι κάτοικοι της περιοχής, μιλούν για έναν ήσυχο οικογενειάρχη που δεν είχε δώσει αφορμές ως τώρα.
Διαβάστε επίσης
Φωτιά σε σπίτι στην Κόρινθο – Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες
Γερμανία: Πέντε νεκροί το βράδυ της πρωτοχρονιάς από εκρήξεις αυτοσχέδιων πυροτεχνημάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μασούτης: Μειώσεις τιμών έως 15% σε συγκεκριμένα προϊόντα
- Συντονιστική Επιτροπή: Οι αποζημιώσεις του ν.5095/2024 δεν υπόκεινται σε φόρο και ΦΠΑ και δεν απαιτεί την έκδοση φορολογικού παραστατικού
- Γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ: Τζίρος 90 εκατ. ευρώ το 2024
- ACTIVE: 30 Χρόνια πρωτοπορίας και καινοτομίας στην αγορά ICT
