• Κοινωνία

    Serial killer στην Κύπρο: Θρίλερ με νέα βαλίτσα που βρέθηκε στα σκουπίδια

    κυπρος

    Έρευνες για τα θύματα του serial killer


    Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα για 25η μέρα σήμερα στις έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του Serial Killer στην Κύπρο. Στο επίκεντρο τώρα μπαίνει μια νέα βαλίτσα που ίσως συνδέεται με τον καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο «Ορέστη».

    Πρόκειται για μια μεγάλη, πράσινη καρό βαλίτσα που είχε βρει τέλη περασμένου Φεβρουάριου στον μεγάλο κάδο σκουπιδιών της ιδιοκτήτρια εστιατορίου το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου, σύμφωνα με το politis.com.cy.

    Προσπάθησε να την σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαριά και έτσι την άφησε στον κάδο μέχρι την επόμενη αποκομιδή.

    Τότε την παραξένεψε το γεγονός αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία. Όταν όμως είδε τη φωτογραφία του 35χρονου στις εφημερίδες αναγνώρισε στο πρόσωπό του το άτομο με το οποίο είχε έρθει τετ α τετ στο εστιατόριό της λίγες μέρες πριν αυτός συλληφθεί για το φόνο της Mary Rose καθώς είχε φάει εκεί με παρέα.

    Όταν πλέον άρχισαν να αναζητούνται και οι βαλίτσες με τα πτώματα η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται. Η ίδια μιλά στον «Π» για το περιστατικό με τη βαλίτσα. Όλες οι πληροφορίες έχουν διαβιβαστεί από την εφημερίδα στην Αστυνομία και θα διερευνηθούν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος στην Κύπρο: Ζητούν τη διακοπή του «Τατουάζ» λόγω του serial killer «Ορέστη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη δίχως τέλος στον υγρό τάφο των θυμάτων του Serial Killer-Γεμάτη πτώματα η Κόκκινη Λίμνη

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Serial Killer στην Κύπρο: Η 8χρονη Έλενα μέσα στη νέα βαλίτσα θανάτου



    ΣΧΟΛΙΑ