• LIFE&STYLE

    Σάλος στην Κύπρο: Ζητούν τη διακοπή του «Τατουάζ» λόγω του serial killer «Ορέστη»

    • NewsRoom

    Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον Ορφέα Μακρή στη σειρά «Το Τατουάζ»


    Την διακοπή της σειράς «Το Τατουάζ» στην Κύπρο ζητούν πολίτες, καθώς, όπως υποστηρίζουν, η δραματική σειρά του Alpha «ευθύνεται» για την υπόθεση με τον serial killer, «Ορέστη», Νίκο Μεταξά.

    Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα Πολίτης, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έχει λάβει παράπονα από δεκάδες πολίτες που καταγγέλλουν ότι το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από το συγκεκριμένο σίριαλ.

    Τα παράπονα δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha, αλλά οι πολίτες θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα οι θεατές να επηρεάζονται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της σειράς.

    Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά, την οποία υπογράφει η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.

    Ωστόσο, κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανό, καθώς ακόμη και αν κάποιος μπει σε αυτή τη θεωρία συνωμοσίας, η δράση του «Ορέστη» ξεκίνησε από το 2016, ενώ η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2017.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα παράπονα για τη σειρά είναι περισσότερα από αυτά που λαμβάνει η Αρχή για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα Μέσα την εν λόγω υπόθεση στα δελτία ειδήσεων.

    Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, καθηκόντως, οφείλει να εξετάσει κάθε παράπονο που λαμβάνει από τους πολίτες, γι’ αυτό και έβαλε στο στόχαστρό της τη δραματική σειρά.

    Φυσικά, η Αρχή λειτουργεί πάντα κατασταλτικά σε σχέση με τις υποθέσεις που εξετάζει, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, λαμβάνει σοβαρά υπόψη όλες τις καταγγελίες που γίνονται, παρ’ όλο που σέβεται το δικαίωμα του δημιουργού και δεν παρεμβαίνει σε σενάρια, θεωρώντας το λογοκρισία, γι’ αυτό και ενεργεί αναλόγως στα πλαίσια της νομοθεσίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φρίκη δίχως τέλος στον υγρό τάφο των θυμάτων του Serial Killer-Γεμάτη πτώματα η Κόκκινη Λίμνη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Serial Killer στην Κύπρο: Η 8χρονη Έλενα μέσα στη νέα βαλίτσα θανάτου;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύπρος: Στο δικαστήριο με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο serial killer – Βιντεογραφούσε τον βιασμό 19χρονης



    ΣΧΟΛΙΑ