ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 8.20 το πρωί της Τετάρτης
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 08:20 ώρα Ελλάδος, σε απόσταση 578 χιλιόμετρα ανατολικά/νοτιοανατολικά της Αθήνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 118 χιλιόμετρα νότια/νοτιοδυτικά του Καστελόριζου και το εστιακό βάθος στα 45,2 χλμ.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, σημειώθηκε μία ακόμη σεισμική δόνηση στον ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα ανοιχτά της Κάσου, ενώ, σύμφωνα τα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ήταν εντάσεως 3,4 Ρίχτερ.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην… υπηρεσία της εθνικής Αγγλίας η τεχνητή νοημοσύνη ενόψει Μουντιάλ 2026
- Δημόσιο χρέος: Κάτω από το όριο του 140% του ΑΕΠ η αποκλιμάκωση το 2026
- Ελληνική επιχειρηματική απόβαση στην Ινδία: Στην πρώτη γραμμή Eurobank και Aegean
- Έλενα Παπαρίζου: «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή» – Το πρώτο μήνυμα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο