ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή σεισμική δόνηση
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Νικαράγουα, στον Ειρηνικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα να ταλαντευθούν και να ταρακουνηθούν κτίρια ως την πρωτεύουσα της χώρας Μανάγκουα.
Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές.
Κατά το USGS, το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός είχε ισχύ 5,1 βαθμών και επίκεντρο θαλάσσια περιοχή 49 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από τη Μασατσάπα, στα ανοικτά των ακτών της χώρας στον Ειρηνικό.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.