ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δραματική είναι η κατάσταση στην πόλη και την επαρχία της Σμύρνης, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε βορειοδυτικά της Σάμου, καθώς κατέρρευσαν δεκάδες πολυώροφα κτήρια.
Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ εκατοντάδες άτομα έχουν τραυματιστεί και δεκάδες παραμένουν εγκλωβισμένοι. Ο κόσμος πλημμύρισε τους δρόμους της τουριστικής πόλης της Σμύρνης, στην οποία συνεχίζει να επικρατεί πανικός.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στη Σάμο: Μεγάλες καταστροφές στην Τουρκία – Κατέρρευσαν κτήρια στην Σμύρνη (video)
Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, τρεις άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στα ερείπια κτιρίου στον τομέα Μπαϊρακλί της επαρχίας της Σμύρνης διασώθηκαν.
?BREAKING NEWS: A building damaged by the earthquake in the city of #Izmir, in the homonymous province, #Turkey, collapsed due to severe damage.
Stay safe!.#EQVT,#σεισμός,#seismós,#deprem,#terremoto,#sismo,#temblor,#earthquake. pic.twitter.com/Z969hfmzoa— American Earthquakes ??? (@earthquakevt) October 30, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το δολάριο σκαρφαλώνει στο υψηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο
- Hellenic Train: Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές για την πιστοποίηση των νέων συρμών Coradia Stream
- Μελόνι: Πρέπει να ομαλοποιηθούν οι διμερείς μας σχέσεις με τις ΗΠΑ
- Αναθεώρηση Συντάγματος: Μπακογιάννη και Αθανασίου διαφωνούν με την πρόταση για εξάμηνη θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.