ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:42 το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο Καρπενήσι.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα 22 χιλιόμετρα ανατολικά – βορειοανατολικά του Καρπενησίου, σύμφωνα με την καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Το εστιακό βάθος ήταν στα 9,7 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης
Ασθενής σεισμός 4,3 Ρίχτερ κοντά στη Νίσυρο
Αϊτή: Οργή στους πολίτες μια εβδομάδα μετά τον φονικό σεισμό – Ελάχιστη η βοήθεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.