ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 9:20 σήμερα το πρωί, σε αρκετές περιοχές της Αρκαδίας και της Ηλείας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα δυτικά, νοτιοδυτικά της Δημητσάνας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 24 χιλιόμετρα ανατολικά, βορειοανατολικά της Ζαχάρως Ηλείας.
Διαβάστε επίσης:
Σχολεία: Πώς λειτουργούν από σήμερα οι βαθμίδες ανά περιοχή
Νέο «πακέτο» μέτρων Σταϊκούρα – «Σπάει» στα δυο η 6 η Επιστρεπτέα Προκαταβολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Vodafone: Εξαγοράζει το μερίδιο της CK Hutchison στη VodafoneThree έναντι 4,3 δισ. λίρες
- Τριπλή διάκριση για την MSC Cruises και την Explora Journeys στα Tourism Awards 2026 με επίκεντρο την ανάδειξη νέων προορισμών και τη στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού
- Χρηματιστήριο: Παίρνει πάλι μπροστά η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, πάρτι στην ΕΛΧΑ, πάνω από 2% η ΕΤΕ, τι συμβαίνει στην αγορά
- Μιχαηλίδου για «Νταντάδες της Γειτονιάς»: «Εντυπωσιακή ανταπόκριση, πάνω από 48.000 επισκέψεις στην πλατφόρμα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.