ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Δωρίδας, 1 χιλιόμετρο Δυτικά, Βορειοδυτικά του Μαραθιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και είχε εστιακό βάθος τα 5 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 19 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αιγίου.
Η δόνηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και έγινε αισθητή σε περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.
Διαβάστε επίσης:
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή σε email που εμπλέκουν το όνομα του γ.γ. Δημόσιας Τάξης, Κώστα Τσουβάλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του 82χρονος που είχε καταγγείλει τη σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία
- Αλέξης Τσίπρας: Στις επόμενες εκλογές η ΝΔ θα έχει αντίπαλο την ανασυγκροτημένη προοδευτική παράταξη
- ΥΠΕΞ για επίθεση κατά ελληνορθοδόξων στη Συρία: «Παρακολουθούμε στενά με ανησυχία την κατάσταση στην αλ Σουκαϊλαμπίγια»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μαρινέλλα αφήνει την Ελλάδα πιο σιωπηλή αλλά και πιο πλούσια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.