ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δυνατότητα να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο θα έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, καθώς η σορός του εκλιπόντος ηγέτη του «τριφυλλιού» θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από τη ζωή χθες Τρίτη 19 Μαρτίου σε ηλικία 88 ετών, όπως συνέβη και με τον αδερφό του Παύλο που πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο.
Το λαϊκό προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί από τις 8:30 έως τις 12:30 το πρωί της Τρίτης στην Μητρόπολη Αθηνών.
Στη συνέχεια, στις 14:00, θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και έπειτα θα γίνει η ταφή του Θανάση Γιαννακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστικός ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Όταν πεθάνω να με θάψετε… (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θανάσης Γιαννακόπουλος: Το αντίο της οικογένειας του Παναθηναïκού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.