Κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση των διδύμων που νοσηλεύονται διασωληνωμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», από χθες το μεσημέρι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου τα δίδυμα αδέλφια, 5 ετών, διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών σε καλή γενική κατάσταση χωρίς εμφανή εξωτερικά εγκαύματα. Ωστόσο είχαν υποστεί εισπνευστικό έγκαυμα μετά από ανάφλεξη και πυρκαγιά στον τόπο κατοικίας τους.
Οι θεράποντες γιατροί, προστίθεται στην ανακοίνωση, «έκριναν απαραίτητη την ενδοτραχειακή διασωλήνωση και το μηχανικό τους αερισμό. Τα παιδιά παραμένουν νοσηλευόμενα διασωληνωμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και η κατάστασή τους εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα στο ΣΚΑΙ: Το προφίλ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολιτική ανάλυση με βαρύτητα της ελληνικής εταιρίας ΑΧΙΑ: Βλέπουμε εκλογές στις 26 Μαΐου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση της Τζούλι Λυμπεροπούλου – Καρνάκη με τον Χ. Θεοχάρη για θέματα ναυτιλίας του Παναμά και της Ελλάδας
- Ευρωαγορές: Η βουτιά του πετρελαίου έστειλε τον DAX για πρώτη φορά στις 26.000 μονάδες με άλμα +1,45%
- Τραμπ εναντίον Ιράν: Είναι διπρόσωποι, ικετεύουν για συνομιλίες και μετά λένε ότι δεν διαπραγματεύονται
- Πετρέλαιο: Βουτιά για WTI και Brent μετά τις δηλώσεις του Τραμπ για νέες συνομιλίες με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.