• Κοινωνία

    Ληστεία «μαμούθ» στη Μύκονο: «Φαντομάς» έκλεψε τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια από Σαουδάραβα πρίγκιπα

    • NewsRoom
    τράπεζες


    Θύμα κλοπής ύψους άνω των… 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων καταγγέλλει ότι έπεσε Σαουδάραβας πρίγκιπας, ο οποίος διέμενε σε υπερπολυτελή βίλα στην περιοχή Καλαφάτης στη Μύκονο. Παρά τη συνοδεία 15 ανδρών της κρατικής ασφάλειας, αλλά και εταιρείας σεκιούριτι, ο δράστης φαίνεται πως κατάφερε να εισβάλει στο σπίτι από ανοιχτή μπαλκονόπορτα.

    Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, ο ίδιος ετοιμαζόταν να φύγει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος για το Παρίσι, όταν ανακάλυψε ότι κάποιος είχε μπει στη βίλα και είχε κλέψει τρεις βαλίτσες με πολύτιμα αντικείμενα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στις βαλίτσες που έκλεψαν από τον πρίγκιπα υπήρχαν 60 ρολόγια χειρός, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα και δαχτυλίδια με διαμάντια. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 1,2 εκατ. δολάρια.

    Ο «φαντομάς» κατάφερε να περάσει όλα τα μέτρα ασφαλείας, να διαφύγει της προσοχής 20 και πλέον εκπαιδευμένων ατόμων, να ανέβει στο δωμάτιο, να εισχωρήσει από την μπαλκονόπορτα και να φύγει δίχως να τον αντιληφθεί κανείς.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάρτι αλά «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» σε υπερπολυτελές σκάφος στη Μύκονο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… πλοκάμια της ΑΑΔΕ πασίγνωστο εστιατόριο στου Φιλοπάππου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαρβάρα Φύτρου για τη φωτιά στο Μάτι: «Υπάρχει ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο»



    ΣΧΟΛΙΑ