ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού για κατασκοπεία και διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών, προχώρησε η λιμενική αρχή Σάμου.
Ο 43χρονος εντοπίστηκε από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να βιντεοσκοπεί – φωτογραφίζει στην περιοχή ”Ζεστό” Κοντακαίικων Σάμου – περιπολικά σκάφη του λιμενικού, κατά τη διάρκεια επιχείρησής τους στη θαλάσσια περιοχή Κουρούντερε, μετά από εντοπισμό έντεκα μεταναστών στην ακτή της περιοχής Κουρούντερε Σάμου.
Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και μία συσκευή γεωγραφικού στίγματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΛΠ: Αντιδράσεις από σωματεία για την εκφόρτωση στρατιωτικού υλικού με προορισμό το Ισραήλ
- Reuters: Διαπραγματεύσεις της Naftogaz με τη ρουμανική OMV Petrom για εκμετάλλευση κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Κρίση στα Στενά του Ορμούζ: Ευρώπη και Ασία γυρίζουν την πλάτη στον Τραμπ – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να ανοίξουν και τι σημαίνει για την παγκόσμια ενέργεια
- Ξεκινά το “Global Money Week 2026” με εθνικό συντονιστή την Τράπεζα της Ελλάδος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.