• Κοινωνία

    Ρόδος: Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό της 8χρονης

    • NewsRoom
    Ρόδος: Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό της 8χρονης

    Φωτογραφία αρχείου


    Σε ίδρυμα στην Ρόδο παραμένει υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου, το 8χρονο κορίτσι, το οποίο διαπιστώθηκε πως έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο πρόσωπο.

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο οποίος εξέτασε την 8χρονη και τις αδελφές της, διαπίστωσε πως το κοριτσάκι έφερε θετικά ευρήματα βιασμού. Αντίθετα,  οι αδερφές της δεν έχουν υποστεί κάποια σεξουαλική κακοποίηση.

    «Μετά από εξέταση που έκανα ο ίδιος στην μικρή 8χρονη διαπίστωσα θετικά ευρήματα βιασμού και βάσει αυτών θα προχωρήσουν και οι έρευνες. Ακόμα η Αστυνομία δεν γνωρίζει τον δράστη αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα οποία θα απαντηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα» είπε  ο κ. Κοτρέτσος.

    Το μικρό κορίτσι είναι το τρίτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, ενώ τα υπόλοιπα κοριτσάκια είναι ηλικίας 12, 11 και ενός έτους μωρό.  Τα τέσσερα παιδιά μεγάλωναν μαζί με τους γονείς της μητέρας των παιδιών.

    «Εμείς τα μεγαλώνουμε και δεν αντέχω αυτό που έχει γίνει, μου την πήραν και μου την πήγαν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει. Η κόρη μου έχει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συζύγους. Τα πλένω, τα μαγειρεύω και τα φροντίζω. Τώρα τελευταία έγινε ο βιασμός, πώς έγινε και ποιος ήταν δεν ξέρω», ανέφερε ο  παππούς.

    Η μητέρα της 8χρονης βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της, ο οποίος είναι ναυτικός.

    «Ο πατέρας της 8χρονης είναι στα καράβια και λείπει πολύ καιρό και μιλάνε στο τηλέφωνο. Δεν της δίνει διαζύγιο αυτός γιατί την θέλει ακόμα αλλά αυτή έχει μπλέξει με κάποιον άλλον. Η κόρη μου έμενε πάνω από μας στο σπίτι και εμείς από κάτω, είναι παράξενο παιδί και δεν ξέρω τι να κάνω, με έχει καλά ο Θεός για να τα μεγαλώσω αυτά τα παιδιά» είπε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ο εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε την έρευνα μετά από καταγγελία πολίτη για τον βιασμό παρά φύσιν του μικρού κοριτσιού.

    Διαβάστε επίσης

    Ρόδος: Νοσηλεύεται 8χρονο κοριτσάκι μετά από καταγγελία για βιασμό

    Κεραμέως: Αυξημένα κρούσματα σε σχολεία περιοχών με χαμηλό εμβολιασμό

    Καιρός: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία από το βράδυ



    ΣΧΟΛΙΑ