ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα επτάχρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειας στο Ρίζωμα Ροδόπης. Η πυροβεστική υπηρεσία έλαβε κλήση και στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Ο πατέρας του επτάχρονου παιδιού και το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 6 ετών, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η μητέρα των παιδιών βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς ξέσπασε η φωτιά.
Στη φωτιά επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα και παρέδωσαν τον ανήλικο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Λίγες νεφώσεις με αυξημένες πιθανότητες βροχής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Resort που σχεδόν δεν υπάρχει – και αυτή είναι η αιτία που δεν μπορείς να το αγνοήσεις
- Τα 50 εκατ. ευρώ που κόστισε στον Μάριο Ηλιόπουλο το ιστορικό και μάγκικο πρωτάθλημα της ΑΕΚ
- Προμηθευτές ενέργειας (ΕΣΠΕΝ): Δεν λειτουργούν οι έξυπνοι μετρητές του ΔΕΔΔΗΕ – Ποιες υπηρεσίες μπλοκάρονται
- Το πάρτι των ισχυρών σε ΔΕΗ, ΒΙΟ, ΕΥΔΑΠ, Optima, η παρακμή του Βακάκη και της JUMBO, η έκπληξη Καραβία, η δίκη της ΕΑΣ και του Σούκου, τα ψώνια του εφοπλιστή Νοτιά και ποιοι πήγαν στον εφοπλιστικό γάμο Λιβανού – Χατζηγιάννη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.