• Κοινωνία

    Ρέθυμνο – Αιχμές για τη μητέρα της 15χρονης που βίαζαν και κακοποιούσαν σεξουαλικά

    • NewsRoom


    Την ώρα που η τοπική κοινωνία της Κρήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου κοριτσιού από το Ρέθυμνο, μία νέα μαρτυρία έρχεται να προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.

    Μακρινή συγγενής του πατέρα της 15χρονης -ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με τον θάνατό του να θεωρείται ως αυτοκτονία- ανέφερε, μιλώντας στο Mega, πως μόλις έγινε γνωστή η φρικιαστική αυτή υπόθεση, η τοπική κοινωνία έπεσε από τα σύννεφα, ενώ άφησε αιχμές και για τη μητέρα της 15χρονης.

    «Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι. Αποκλείεται. Πήγαινε και το έπαιρνε το παιδί από την αδερφή της στις 5 τα ξημερώματα. Είναι δυνατόν να μην γνώριζε η μαμά;» διερωτήθηκε η γυναίκα.

    Παράλληλα πρόσθεσε πως η μητέρα της 15χρονης ήταν ο λόγος που ο πατέρας του κοριτσιού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο.

    Παράλληλα, στο Mega μίλησε και ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη σοκαριστική υπόθεση. Πρόκειται για έναν άνδρα 23 ετών, που υποστήριξε ότι ναι μεν επικοινωνούσε μέσω social media με την 15χρονη, ωστόσο αρνήθηκε όσα του αποδίδονται.

    «Επικοινωνούσαμε μέσω Instagram. Είχαμε ανταλλάξει μηνύματα καμιά δεκαριά φορές. Μιλούσαμε, υπήρξε φλερτ, και συναντηθήκαμε δύο φορές. Αυτό ήταν όλο. Δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφονται. Περιμένω να καταθέσω στη Δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Στη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου οι αγρότες, άνοιξαν τα διόδια

    MEGA: Συνελήφθη στην Κέρκυρα ο αποστολέας των απειλητικών email

    Ρέθυμνο: Νεκρός ο πατέρας της 14χρονης που βιάστηκε από περισσότερα από 10 άτομα – Πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε



    ΣΧΟΛΙΑ