• Κοινωνία

    Ρέντη: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό – «Κρίσιμη η κατάστασή του, παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος»

    • NewsRoom


    Κρίσιμη η κατάστασή του Αστυνομικού, ο οποίος παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

    Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

    Όπως αναφέρεται, ο Αστυνομικός το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο «όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

    Αναλυτικά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν:

    «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».

    Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν

    Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη δολοφονία επίθεση των χούλιγκαν σε βάρος αστυνομικών χθες το βράδυ στου Ρέντη.

    Η Γεωργία Αδειλίνη, με παραγγελία της στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά αναφέρει:

    “Χθες, 7/12/2023, σημειώθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ΥΑΣ, έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, όταν χούλιγκαν εξήλθαν από το γήπεδο, κινήθηκαν απειλητικά κατά αστυνομικών εκσφενδονίζοντας αντικείμενα, πέτρες και παράλληλα πραγματοποίησαν ευθεία βολή ναυτικών φωτοβολίδων, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού της ΥΑΣ και επανήλθαν εν συνεχεία στο γήπεδο.

    Ενόψει των ανωτέρω, παρακαλούμε να προβείτε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια, εποπτεύοντας και τη διενεργούμενη ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    Διαβάστε επίσης

    Ρέντη: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν στον αστυνομικό

    Τέλος και ο Γιώργος Βαρεμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ