ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι στις τράπεζες, η έκπληξη της Aktor, το μπλόκο στις οικοδομές σε Φιλοθέη – Ψυχικό, ο απολογισμός Άδωνι, ο Δένδιας και οι δωρεές, οι 15 που δεν θα ψηφίσουν Σακελλαροπούλου, τι θα γίνει με τους εξωκοινοβουλευτικούς και 3 hot επιχειρηματικά quiz
Παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Δραγασάκης, αφού όπως αναφέρει σε επιστολή του στο κόμμα, την οποία κοινοποιεί και στον Στέφανο Κασσελάκη, «η πλήρης διαφωνία μου με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό τη νέα ηγεσία δεν μου επιτρέπει να παραμένω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής».
Τι αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του:
Προς
Ράνια Σβίγγου, γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Κοινοποίηση
Στέφανο Κασσελάκη, Πρόεδρο
Αθήνα, 08/12/23
Αγαπητή Ράνια
Με την επιστολή αυτή παραιτούμαι από την ΚΕ.
Όπως αναφέρω στο συνημμένο κείμενο:
«…η πλήρης διαφωνία μου με την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπό τη νέα ηγεσία δεν μου επιτρέπει να παραμένω μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Επειδή μου γίνονται διάφορες προτάσεις από μέλη του κόμματος, τα ευχαριστώ και διευκρινίζω ότι, όσο διαρκεί η παρούσα κατάσταση δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε κανένα θεσμικό όργανο, σε θεσμική κομματική λειτουργία ή δημόσια εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Φυσικά, παραμένω μέλος του και θα συνεχίσω, στο μέτρο των δυνάμεων μου, να αγωνίζομαι για τις αξίες, τις ιδέες και το ήθος της Αριστεράς μέσα και έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».
Το συνημμένο κείμενο αποτελεί και μια πρώτη συμβολή μου στον προσυνεδριακό διάλογο ο οποίος ελπίζω να γίνει εν όψει του Συνεδρίου του κόμματος
Με συντροφικούς χαιρετισμούς
Γιάννης Δραγασάκης
Διαβάστε επίσης:
Efficient Cars 2023-2024 Renault
ΕΛΤΑ: Νέες ζημιές και αρνητικά ίδια κεφάλαια με τη σφραγίδα του Γρηγόρη Σκλήκα
Business Day στα γραφεία της Novibet για το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.