• Κοινωνία

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι: Πλάνο που δείχνει τη δράστιδα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ.

    H 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα


    Στο πλάνο από κάμερα καταστήματος που προσπαθούν να «καθαρίσουν» οι αστυνομικοί, προκειμένου να διακρίνουν τα χαρακτηριστικά της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα και να την ταυτοποιήσουν, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

    Όπως τόνισε ο κ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο όγκος δεδομένων που καλούνται να επεξεργαστούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι τεράστιος, καθώς πλέον εξετάζονται και τα στοιχεία από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

    Παράλληλα, επανέλαβε ότι η μέχρι στιγμής έρευνα για την ταυτότητα του ατόμου που πραγματοποίησε την επίθεση εναντίον της Ιωάννας, γίνεται σε άτομα που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του θύματος.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη ήταν έτοιμη για όλα. «Είχε αποφασίσει να κάνει ζημιά στην 34χρονη, έκανε πολύ προσεκτικές κινήσεις και γι’ αυτό και διέφυγε» πρόσθεσε ο κ. Καλλιακμάνης.



    ΣΧΟΛΙΑ