ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στη Ραφήνα, όπου ένας 42χρονος έχασε τη ζωή του μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από 4 αγνώστους.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., γύρω στις 2 τα ξημερώματα ξέσπασε καυγάς, για άγνωστη μέχρι στιγμή αιτία, μεταξύ του άτυχου 42χρονου και άλλων 4 ατόμων στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.
Ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους αγνώστους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους 4 άνδρες της επίθεσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Παρέμβαση Αμυρά για το περιστατικό με την θανάτωση χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονη που επισκέφθηκε το Μεταγωγών με κάνναβη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δωρεά σπέρματος Δανία: 7 Κέντρα το χρησιμοποίησαν, χάθηκε ένα παιδί στην Ελλάδα, έρευνα σε εξέλιξη, τα ερωτήματα
- Ασήμι ή χρυσός; Πώς το «μέταλλο του διαβόλου» έχει ξεπεράσει σε απόδοση το ασφαλές καταφύγιο
- ΑΔΜΗΕ: Η Morgan Stanley, η Blackrock και το αίνιγμα της αύξησης κεφαλαίου – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
- Πώς η στροφή Τραμπ για την κάνναβη ενισχύει την Tikun Olam Ελλάδος