ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την εκδοχή της μηχανικής βλάβης ως αίτιο που προκάλεσε την τραγωδία στον Πόρο το μεσημέρι της Τρίτης με την πτώση του ελικοπτέρου προκρίνουν στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που είχαν συνυπηρετήσει και γνώριζαν καλά τον πιλότο Νίκο Καρυστινό. Ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου είχε εμπειρία με χιλιάδες ώρες πτήσης στα μαχητικά αεροσκάφη και άρχισε να εργάζεται στην πολιτική αεροπορία μετά την αποστράτευσή του.
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή, το ελικόπτερο είχε πρόβλημα κατά την απογείωση και σηκώθηκε μετά από προσπάθειες, ενώ πολύ γρήγορα όταν βρέθηκε στον αέρα έβγαλε καπνούς, χτύπησε στα καλώδια και κατέπεσε.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «το ως άνω ελικόπτερο είχε παραχωρηθεί/εκμισθωθεί ήδη από ετών προς πλήρη διαχείριση και εκμετάλλευση στην εταιρεία με την επωνυμία «I FLY ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ». Το ΔΣ της εταιρείας στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει τη λύπη του για το ως άνω θλιβερό γεγονός και γνωστοποιεί ότι «θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν ανταλλάσσουν απειλές, καθώς πλησιάζει το τέλος της κατάπαυσης του πυρός
- Apple: Ο Τζον Τέρνους νέος ηγέτης του τεχνολογικού κολοσσού – Το μήνυμα του Τιμ Κουκ που αποχωρεί από CEO μετά από 15 χρόνια
- Σχέδιο μαμούθ για την ΟΣΥ: Έρχονται στην Αθήνα πάνω από 500 νέα λεωφορεία και εκατοντάδες νέοι οδηγοί
- Τι θα ζητήσει η Λάουρα Κοβέσι από τον Γιώργο Φλωρίδη: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και οι 3 ευρωπαίοι εισαγγελείς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.