• Κοινωνία

    Ο αποχαιρετισμός της κόρης του Έλληνα πιλότου: «Δεν σου άξιζε τόσο σύντομο τέλος πατέρα μου»

    • NewsRoom


    Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την τραγωδία με το ελικόπτερο που συνετρίβη στον Πόρο, το απόγευμα της Τρίτης, 20 Αυγούστου 2019. Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν «φως» στα αίτια της μοιραίας πτήσης, που διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού το ελικόπτερο συνετρίβη στη θάλασσα λίγες στιγμές από τη στιγμή που απογειώθηκε.

    Ο Έλληνας χειριστής που απογείωσε το ελικόπτερο που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στον Πόρο, προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία.

    Είχε αποφοιτήσει από την Σχολή Ικάρων και ήταν πατέρας τριών παιδιών, τα οποία, όπως φαίνεται και από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αγαπούσε πολύ.

    Με συνεχείς αναρτήσεις, έδειχνε την αγάπη του στα παιδιά του και την σημασία της οικογένειας.

    Την ίδια ώρα, η κόρη του, με μήνυμα που έχει αναρτήσει στον δικό της λογαριασμό στο Facebook, συγκλονίζει.

    Έχει αναρτήσει μία φωτογραφία του πατέρα της και του αφιερώνει συγκινητικά λόγια, σε μια προσπάθεια να τον αποχαιρετήσει.
    Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».



    ΣΧΟΛΙΑ