ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατόπιν πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία την προσεχή Πέμπτη 26 Μαρτίου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου της οδού Αχαρνών.
Η αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ιερού Ναού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: 1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία
- Μητσοτάκης: Στις τρεις πρώτες προτεραιότητες για την τρίτη 4ετία της ΝΔ η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα – Σύντομα τα μέτρα για τη στήριξη της βιομηχανίας
- Κώτσηρας: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που λαμβάνει μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 15 Μαρτίου – Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.