ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη νέα ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, 10 μήνες πριν από το θάνατο της.
Η 33χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα.
Στα λίγα λεπτά που παρέμεινε στα δικαστήρια είχε συνεχώς δίπλα της πάνοπλους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, ενώ η ίδια φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση Πάτρας: Νέα δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alphabet: Στα 113,83 δισ. δολάρια τα έσοδα στο τέταρτο τρίμηνο – Διπλασιάζει τις δαπάνες για επενδύσεις στο ΑΙ
- Snap: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις στο 4ο τρίμηνο – Ανακοίνωσε πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών ύψους 500 εκατ. δολαρίων
- Η Αίγυπτος απαγόρευσε την διαδικτυακή πλατφόρμα παιχνιδιών Roblox
- Qualcomm: Απογοήτευσε με την καθοδήγησή της για το τρέχον τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.