• Κοινωνία

    Πρόγραμμα υποτροφιών για Έλληνες φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στον Καναδά


    Πρόγραμμα υποτροφιών για Έλληνες φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στον Καναδά ξεκινάει η Ελληνική Πρωτοβουλία Καναδά (THI Canada).

    Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το THI Canada, ένας φιλανθρωπικός οργανισμός με έδρα τον Καναδά, θα απονείμει δύο υποτροφίες των $10.000 Καναδικών δολαρίων έκαστη για φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια της υποτροφίας, και έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα (Master) σε Καναδικό πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

    Η THI Canada θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα Υποτροφιών στις 10 Μαΐου 2023 σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά στην Αθήνα, σε μια δεξίωση που παραθέτει η Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα Anna-Karine Asselin. Όπως δήλωσε η πρέσβης Asselin: “το πρόγραμμα υποτροφιών του THI Canada είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία που θα επιτρέψει στους Έλληνες φοιτητές να γνωρίσουν το παγκόσμιας φήμης Καναδικό εκπαιδευτικό σύστημα και να επιστρέψουν στην Ελλάδα με έναν πλούτο γνώσεων και τεχνογνωσία.”

    Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν σε υποδειγματικούς φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών με πάθος για το αντικείμενο που σπουδάζουν. Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές με ειδικότητες σε τομείς σπουδών που είναι σε υψηλή ζήτηση στο εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα, σε τομείς καινοτόμων τεχνολογιών, ή σε ειδικότητες που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της χώρας.

    Διαβάστε επίσης

    W-action: Women Act και Interweave «αλλάζουν» τη δημόσια σφαίρα

    Γιάννης Μώραλης: Εγκαινίασε το φεστιβάλ τροφίμων και ποτών «Ελλάδα των γεύσεων» στο Πασαλιμάνι



    ΣΧΟΛΙΑ