ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον 35ο ανακριτή οι 5 κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος εθελοντών στην Πάρνηθα στις 25 Μαΐου.
Απολογήθηκαν για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της συμμορίας και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.
Διαβάστε επίσης
Μετωπική σύγκρουση Ανδρουλάκη – Δούκα: Η πρόταση για εκλογές τον Νοέμβριο και ο… μαραθώνιος
Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά του EuroPride το ερχόμενο Σάββατο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Explora Journeys: Επεκτείνει τα δρομολόγια στην Ελλάδα – Προσθέτει Πύλο, επιστρέφει στην Αμοργό
- Από το Περιστέρι στην Αίγυπτο – Επιστροφή αρχαιοτήτων από την Ελλάδα
- Politico: Το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ συνεδριάζει στην Κύπρο για να επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική του
- Πετρέλαιο: Σε συνθήκη Contago το Brent, υποχώρησε στα 73 δολάρια/βαρέλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.