• Κοινωνία

    Πρόεδρος εργαζομένων ΔΕΔΔΗΕ: Πληροφορίες λένε η φωτιά στη Βούλα ξεκίνησε από ένα πουλί

    • NewsRoom
    Εικόνα μετά τη φωτιά στη Βούλα

    Εικόνα μετά τη φωτιά στη Βούλα (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Σε ένα πουλί, επιρρίπτει τις ευθύνες για την φωτιά που ξέσπασε στην Βούλα, ο πρόεδρος εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης.

    Ο κ. Μανιάτης, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Η φωτιά που δημιουργήθηκε και αν δημιουργήθηκε στον υποσταθμό εκεί, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Ενημερώθηκα ότι υπήρχε ένα πουλί που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, καθώς μετέφερε την φωτιά έξω από τον υποσταθμό», είπε και συνέχισε: «Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, πήραν φωτιά τα φτερά του και έπεσε έξω από το χώρο».

    Μπορείτε να μιλήσετε και με τις αρχές της Πυροσβεστικής, όταν βγει το πόρισμα, συμπλήρωσε καταλήγοντας πως «δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε» για τις αποφάσεις.

    Για να υπάρχει σύστημα πυρόσβεσης πρέπει να υπάρχει νερό, απάντησε σε σχετικό ερώτημα λέγοντας ότι δεν είναι ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ να ζητήσει να υπάρχει εκεί νερό.

    Η απάντηση του προέδρου εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, προκάλεσε την αντίδραση των καλεσμένων με τον παρουσιαστή Κώστα Παπαχλιμίτζο, μάλιστα, να λέει: «Να το πάμε φυλακή».

    Ο πρόεδρος των εργαζομένων σημείωσε, τέλος, ότι οι καθαρισμοί των περιοχών γύρω από τους σταθμούς ου ΔΕΔΔΗΕ με κυβερνητική απόφαση θα πρέπει να καθαρίζονται από την 1η Μαΐου ως τέλος Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus για την πυρκαγιά στην Άνω Βούλα

    Δήμαρχος Ελληνικού για τη φωτιά: Τα ξερόχορτα στη ΔΕΗ ήταν στα 2 μέτρα – O ΑΔΜΗΕ δεν καθαρίζει ποτέ



    ΣΧΟΛΙΑ